The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lansarea cărții “Jurnal de Război” scrisă de Olga Grebennik

Articol / 22 Iul 2022 / Andra Mihai
  • Lansarea cărții “Jurnal de Război” scrisă de Olga Grebennik
1/1
Joi, 21 iulie, ora 19.00, la Seneca Anticafe (Arhitect Ion Mincu nr. 1) a avut loc dialogul cu scriitoarea Olga Grebennik pentru lansarea cărții Jurnal de Război și vernisajul cu vânzare al lucrărilor artistei.

Bloggerița, ilustratoarea și autoarea din Ucraina a scris Jurnal de război în martie 2022, în 8 zile dintr-un subsol din Harkov, ca să rămână pe o linie de plutire în sunetul exploziilor și al sirenelor, în mijlocul unui conflit armat necruțător cu oamenii. 

Olga a trebuit să facă bagajul pentru ea, cei doi copii și câinele lor, să își abandoneze în 10 minute orașul cuprins de război. Și-a lăsat în urmă soțul și părinții, planurile și întreaga ei viață de până atunci.


„Primul lucru - am scris pe bratele copiilor numele, datele lor de naștere și numerele de telefon. 
- Pentru ce o faci? - a întrebat Vera
- E un joc.
- Ce joc? 
- Război se numește.”

Cartea a fost publicată în Coreea, Italia și în România și poate fi cumpărată de aici