The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Last Call For Visual Artists / Muzeul Nomad de Artă Contemporană

Articol / 25 Iun 2018 / The Institute
  • Last Call For Visual Artists / Muzeul Nomad de Artă Contemporană
1/1
Sâmbătă, 30 iunie, este ultima zi de înscrieri în call-ul lansat de Muzeul Național de Artă Contemporană pentru artiști vizuali.

În parteneriat cu Centrul Național de Cultură a Romilor și cu Policy Center for Roma and Minorities, MNAC a lansat un concurs de aplicații cu tema discriminării pe criteriu etnic.

În urma selecției, artiștii vor participa la două consultări publice în piața de Flori George Coșbuc și în parcul Livezilor, Ferentari.
Creațiile lor vor conține emoțiile cercetării artistice în cele două comunități, artiștii fiind cei care spun povești despre oameni către o audiență ocupată profesional.

Astfel, cei patru câștigători ai call-ului vor crea vara asta lucrări care vor fi dezvăluite la MNAC în toamnă, apoi vor pleca într-o călătorie fără termen de întoarcere acasă către companii, spații în care angajații vor fi expuși artei contemporane. Scopul este de apropiere a celor două lumi și ascuțirea simțului de responsabilitate socială, atât a companiilor, cât și a persoanelor angajate.

Artiștii vizuali care doresc să participe în concurs sunt invitați să citească apelul și să descarce formularul de aici