The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Regizorul Hypno semnează noul videoclip Parov Stelar

News / 06 Oct 2016 / INSTITUTE.RO
  • Regizorul Hypno semnează noul videoclip Parov Stelar
  • Regizorul Hypno semnează noul videoclip Parov Stelar
1/2
Regizorul român Bogdan Moldoveanu, aka HYPNO, a realizat cel mai nou videoclip al trupei Parov Stelar, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume în industria muzicală internațională. Videoclipul aparține piesei Grandpa’s Groove și cuprinde cadre filmate în Delta Dunării și în București.

Piesa a fost produsă de Parov Stelar în colaborare cu AronChupa și spune povestea unui pescar care visează să se îmbogățească, lâsându-și imaginația să apeleze la mitul „peștișorului de aur”.

„Colaborarea cu o trupă de talia celor de la Parov Stelar mă onorează. Propunerea a venit din partea managerului cu care Parov lucrează și care m-a contactat acum două luni. Am ascultat piesa și le-am trimis un script, împreună cu recomandarea de a filma clipul în România. De aici și până la implementare a fost doar un pas”, a declarat Hypno.

Piesa Grandpa’s Groove a fost difuzată pentru prima dată la cel mai cunoscut radio din Austria, iar videoclipul a fost  publicat pe pagina de Facebook a trupei. Peste 7.000 de like-uri și peste 750 de share-uri aferente postării respective au fost înregistrate în doar o zi de la publicarea acesteia.

De-a lungul timpului, Hypno a semnat peste 50 de videoclipuri și mai mult de 150 de spoturi  publicitare în diverse țări. Printre formațiile românești ale căror clipuri le-a regizat se numără Subcarpați, OCS, We singing Colours, Deliric și Lucia. În plus, regizează și filme de modă ce sunt selectate oficial la festivaluri de film de modă, iar în prezent lucrează la primul său scurt metraj. 
Considerați de mulți drept fondatorii electro swing-ului, stilul unic în care combină jazz-ul cu electro a propulsat trupa Parov Stelar pe o poziție unică în lumea internațională a muzicii, BBC considerându-l pe Marcus Fuereder (fondatorul proiectului) drept unul dintre cei mai buni și mai activi producători europeni.