The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

savana a supercolorat Romanian Design Week 2021

Articol / 17 Iun 2021 / Luiza Popescu
  • savana a supercolorat Romanian Design Week 2021
  • savana a supercolorat Romanian Design Week 2021
1/2
savana a susținut și în 2021 misiunea Romanian Design Week. Sub tema #togheter, evenimentul desfășurat în perioada 04 – 13 iunie a prezentat proiectele incredibile care pot fi create împreună, prin colaborare, încredere și diversitate, conturând importanța, succesul și contribuția pe care industriile creative le au in societate.

Într-o realitate a noului normal, oamenii sunt în căutarea unor moduri de a se reinventa, regăsi. Iar tot ce ai nevoie ca să deschizi ferestre spre noi orizonturi e un strop de culoare. Astfel, savana creează oportunitatea ca oamenii să găsească inspirația în viața de zi cu zi chiar între pereții casei lor și de a se energiza prin culoare. Culorile de vopsea lavabilă din gama nou lansată savana superculoare 3D ACTIV, vopsea gata colorată, te energizează prin 15 nuanțe, inspirate din ultimele tendințe în design și dedicate stării tale de spirit. Astfel, consumatorii își pot alege nuanța preferată din cele 3 colecții de savana gata colorată: „Armonie și Relaxare”, „Creativitate și Inspirație” sau „Energie și Bucurie”.
 
Pentru a energiza Room 21, magazin de design românesc integrat pentru prima oară în cadrul evenimentului, arhitecții Romanian Design Week au ales colecția „Creativitate și Inspirație”, din paletarul savana superculoare 3D ACTIV, vopsea gata colorată.

Culorile utilizate au fost Gri Contemporan, care se asortează cu orice idee apărută și Gri Nordic, care prin simplitate si rafinament pune lumina pe ce este cel mai important din peisaj.

Povestea tuturor culorilor din colecție poate fi aflată pe platforma dedicată gamei, aici.

Multumiri echipei savana care a făcut posibilă energiarea festivalului Romanian Design Week 2021: Alexandra Chirica (Business Strategy & Marketing Director), Cristina Nistoroiu (Category Marketing Manager), Maria Scîntee (Brand Manager) și organizatorilor Romanian Design Week, care au unit zeci de studiouri de arhitectură și design, artiști, hub-uri creative și galerii de artă sub umbrela designului.