The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SOLAR by AIL

News / 20 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • SOLAR by AIL
  • SOLAR by AIL
  • SOLAR by AIL
1/3
Pictorul Anca Irina Lefter a organizat expoziția SOLAR by AIL, găzduită de Grădina Botanică. Evenimenul a avut un scop educațional pentru copii și adulți, tema fiind "Floarea" pe care o poți iubi și păstra sau tăia și distruge, propunându-și astfel conștientizarea efectelor acestor acțiuni în timp, pentru noi și planetă.

Împătimiții de artă contemporană au avut ocazia să descopere între 10 și 20 septembrie peste 23 de picturi pe pânză, realizate în ulei cu următoarele teme: flori, vise și muzică.

Anca Irina Lefter este absolventă a Liceului Nicolae Tonitza - secția artă murală și absolventă a Institutului European de Design din Barcelona - Spania și Florența - Italia și Școala de Pielărie din Florența – Italia.