The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SPOTLIGHT2016 Artists // The Temple

Articol / 29 Apr 2016 / INSTITUTE.RO
  • SPOTLIGHT2016 Artists // The Temple
1/1
Anul trecut, Spotlight a pus pentru prima oară Bucureștiul într-o nouă lumină, cea de capitală europeană gazdă a unui festival internațional dedicat formelor de manifestare artistică prin intermediul luminii și al inovațiilor tehnologice.

Pentru 2016 Centrul Cultural ARCUB împreună cu Primăria Municipiului București continuă misiunea festivalului și vor aduce în fața publicului o nouă serie de instalații și spectacole de lumini, care între 5 și 8 mai vor transforma Calea Victoriei într-un spațiu dedicat vizualului în cele mai complexe forme ale sale.

Vrem să vă facem cunoștință cu artiștii români prezenți în festival pe rând și pe îndelete.


The Temple

În timpurile noastre, Timpul a devenit cea mai scumpă monedă. Toate brandurile din lume se luptă pentru atenția și timpul consumatorilor, dar oferă prea puțin în schimb.

The Temple crede că bugetele de marketing ar putea fi folosite nu numai pentru a atrage atenția și a genera dorința, ci și pentru a adăuga valoare produsului în sine.

Acest scop poate fi atins prin experiențe imersive unice.



Propunere SPOTLIGHT: LIGHT PERSPECTIVE

Instalația The Temple îi va inspira pe trecători să privească viața din alte perspective. Publicul va descoperi un setup foto intrigant, dar care nu va putea fi descifrat decât dacă va accepta să interacționeze cu instalația, adică să facă o poză.

Instalația va genera un joc de perspective și lumini pentru a crea o zonă spectaculoasă, dar de neînțeles la prima vedere. Cei care acceptă să intre, vor descoperi că sunt de fapt filmați, într-un setup de primăvară, cu elemente naturale specifice: pomi și plante, dar și un soare supradimensionat. Pentru a face experiența cât mai memorabilă, fiecare participant va primi un scurt video, special creat pentru profilul de Facebook. Fiind o opțiune nouă și puțin folosită, video-ul va fi o surpriză placută și utilă pentru publicul The Temple.

Echipa proiectului
Andrei Lăscuț
Ana Georgescu