The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Stop Motion | Atelier de animație cu Alexandra Andreea Ștefan

Articol / 19 Mai 2023 / Andra Mihai
  • Stop Motion | Atelier de animație cu Alexandra Andreea Ștefan
1/1
Sunteți interesați de animație și doriți să creați propriul personaj animat? Arta în comunitate vă invită sâmbătă 20 mai de la ora 11 la un atelier de animație Stop Motion ghidat de Alexandra Andreea Ștefan. 

Descoperă arta animației stop motion într-un atelier captivant! Fii creativ și distrează-te în timp ce înveți cum să îți creezi propriile personaje și să le dai viață prin tehnica animației stop motion. Indiferent dacă ești pasionat de artă sau vrei doar să încerci ceva nou și interesant, acest atelier este pentru tine!

În cadrul acestui atelier, vei învăța cum să îți creezi propriul personaj de animație, cum să îl aduci la viață prin tehnica captivantă a animației stop motion. Vei explora procesul de creare a unei animații de la concepție până la finalizare. Ți se vor oferi sfaturi și tehnici practice pentru a-ți dezvolta creativitatea.

Indiferent de nivelul tău de experiență, acest atelier este deschis tuturor, iar toate materialele și instrumentele necesare îți sunt puse la dispoziție. Te rugăm doar să vii cu propriul telefon mobil. Asigură-ți locul acum și pregătește-te pentru o experiență memorabilă de animație și socializare!

Atelierul se desfășoară sâmbătă 20 mai de la ora 11 la Stațiunea Tinerilor Naturaliști (Str. Rozelor nr. 3, Timișoara). Participarea este gratuită, însă necesită înscriere la linkul următor, aici

Alexandra Andreea Ștefan este absolventă a programului de licență în Pictură și de masterat în Grafică publicitară și de carte la Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Arte și Design. Este o artistă polivalentă, abordând domenii precum pictura, producția de animații și design grafic. Pe lângă acestea, se dedică și creației de bijuterii și decorațiuni din rășină. Lucrările sale artistice explorează diverse tematici din viața cotidiană și manifestă un profond interes pentru natură și lumea animală.

***

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România - FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Parteneri: Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, DIGITAL:CANVAS, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte și Design Timișoara.

Puteți urmări dezvoltarea proiectului pe paginile de social media: Facebook & Instagram