The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

TRĂIESC DIN ARTĂ

News / 26 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • TRĂIESC DIN ARTĂ
1/1
În weekendul 8-9 octombrie, echipa Artivist lansează ediția #3 a evenimentului TRĂIESC DIN ARTĂ!. O serie de conferințe ce gravitează în jurul misterului nu neapărat ”dacă”, ci mai ales ”cum” se trăiește din artă.
Axat pe domeniul artelor, evenimentul cultural, TRĂIESC DIN ARTĂ!, vine cu un format nou. Pe durata a două zile, creativii din domeniul muzical și al filmului sunt invitați la două conferințe și patru sesiuni de workshop-uri într-un spațiu pe măsură - ART HUB-ul dedicat manifestărilor de tip cultural-artistice din București, POINT.

Sâmbătă, 8 octombrie - TRĂIESC DIN MUZICĂ. Invitați:
A-C Leonte
Helen
Ștefan Matei – Les Elephants Bizarres

Duminică, 9 octombrie - TRĂIESC DIN FILM. Invitați:
Andrei Gheorghe - Diud
Mihai Sofronea
Radu Stancu - deFilm

Ambele conferințe vor fi moderate de Barna Nemethi, iar intrarea în cadrul acestora este liberă și se realizează pe baza completării formularului din acest link.
Locurile sunt limitate.

Desfășurătorul evenimentului:
11:30 - 12:00 CHECK IN
12:00 - 13:30 CONFERINȚĂ
13:30 - 14:30 LUNCH BREAK
14:30 - 16:30 WORKSHOP
16:30 - 20:00 AFTER-PARTY