The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Tur Ghidat la Facultatea de Arte și Design din Timișoara

Articol / 11 Apr 2023 / Andra Mihai
  • Tur Ghidat la Facultatea de Arte și Design din Timișoara
1/1
Vă plac artele și sunteți curioși să aflați mai multe despre Facultatea de Arte și Design din Timișoara (FAD) și despre secțiile disponibile în cadrul facultății? Dacă răspunsul este DA, sunteți invitați joi 13 aprilie de la ora 18 la un tur ghidat de prof. univ dr. Daniela Constantin la Facultatea de Arte și Design (Strada Oituz 4, Timișoara). Întâlnirea se face la intrarea în facultate. Veți avea ocazia să descoperiți expozițiile existente în cadrul facultății și să vedeți atelierele de lucru prin intermediul unei întâlniri prietenoase și deschise spre comunicare. Evenimentul se adresează atât copiilor, tinerilor cât și adulților.

Daniela Constantin va ghida aceast eveniment. Este artist vizual, profesoară la secția pictură în cadrul FAD și Președinta UAPT. Este și Directoarea Centrului de Creație al Artelor Vizuale Contemporane, Departamentul Arte Vizuale, din cadrul Facultății de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara. Are o activitate artistică deosebită, atât în țară cât și în străinătate și o bună experiență managerială.

Participarea este gratuită însă necesită înscriere la linkul următor, aici

***

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România - FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Parteneri: DIGITAL:CANVAS, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte și Design Timișoara

 
Puteți urmări dezvoltarea proiectului pe paginile de social media: Facebook | Instagram