The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Un-hidden Bucharest II - Concurs de fotografie pe instagram

Articol / 11 Sep 2018 / The Institute
 • Un-hidden Bucharest II - Concurs de fotografie pe instagram
1/1
Proiectul cultural Un-hidden Bucharest II continuă în 2018 cartarea lucrărilor street art bucureștene și produce 3 noi intervenții artistice, 2 ateliere pentru copii, 1 apel deschis, 1 concurs IG și 2 tururi ghidate. Un-hidden Bucharest este un proiect de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea orașului București și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artă. Un-hidden Bucharest este un proiect cultural produs de Save or Cancel prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN*.

Dacă de obicei fotografiezi street art din România și publici imaginile pe instagram, concursul acesta este pentru tine. Arată-ne artă interesantă din spații publice și ai grijă să fii mereu în siguranță când fotografiezi. Distracție!

Participă!
Trimite către info@saveorcancel.tv următoarele:
 • instagram link către fotografia cu care participi, care va avea în descriere hashtagul #unhiddenromania
 • nume
 • scurtă biografie a autorului
 • link către portofoliu.
 • Poți înscrie oricâte fotografii în acest concurs.
  Selecția fotografiei câștigătoare va fi făcută de către echipa Save or Cancel.

  Calendar concurs

  11 Septembrie - 4 Octombrie: Înscrieri
  6 - 9 Octombrie: Selecție
  10 Octombrie: Anunț fotografie câștigătoare

  PREMIU
 • 600 lei net, adică 600 lei brut;
 • promovare în cadrul acțiunilor proiectului Un-hidden Bucharest.
   
 • Vizitează pagina proiectului Un-hidden Bucharest pentru a fi la curent cu noile activități programate.
  Partenerii proiectului: CNDB, Lente, Dizainăr, IQads, Urban Collectors, Câtpece?, Igloo, Urban things, România Pozitivă, Revista Atelierul, Art Fashion Fair, IQool

  *Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

  Despre Save or Cancel
  Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
  Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.