The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Un-hidden Romania – Vezi și votează imaginile înscrise în Apelul Deschis pentru Fotografie de Street Art

/ 07 Dec 2021 / Andra Mihai
  • Un-hidden Romania – Vezi și votează imaginile înscrise în Apelul Deschis pentru Fotografie de Street Art
1/1
Save or Cancel te invită să descoperi fotografii care relevă lucrări street art din orașe ca Brașov, București, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Sibiu, Timișoara, și să votezi până la trei imagini. Contribuie la selecția celor mai interesante fotografii înscrise în apelul deschis din cadrul programului multianual Un-hidden Romania. Primul apel premiază 3 fotografii care surprind într-un mod remarcabil lucrări street art din spațiile publice din țară.

Poți vizita pagina apelului deschis pentru a vedea toate cele 81 de fotografii înscrise de cei 38 participanți, și pentru a vota preferatele tale. Cele mai votate 3 fotografii vor fi premiate și incluse în cadrul acțiunilor programului cultural Un-hidden Romania și în cadrul expoziției din Mai 2023, în București.

Calendar apel
1 – 30 Noiembrie 2021, ora 23:59 / perioadă de înscrieri
3 – 13 Decembrie 2021, ora 23:59 / perioadă de jurizare prin vot public online anonim
14 Decembrie 2021 / anunț rezultate

Save or Cancel production va publica rezultatele selecției, în data de 14 Decembrie 2021, pe website-ul programului, https://un-hidden.ro.

Poți urmări programul Un-hidden Romania:

Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel
Program co-finanțat de AFCN
Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București), Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București), Amural (Brașov), Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța), Asociația Artipic (Iași)
Parteneri media: Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul
Distribuit de feeder.ro

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.