The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

World Press Photo 2015

News / 07 Mai 2015 / INSTITUTE.RO
  • World Press Photo 2015Victor Bogdan Gheorghita
  • World Press Photo 2015Victor Bogdan Gheorghita
  • World Press Photo 2015
  • World Press Photo 2015Victor Bogdan Gheorghita
  • World Press Photo 2015Victor Bogdan Gheorghita
1/5
Expoziția World Press Photo, organizată de Fundația Eidos, s-a deschis joi, 7 mai, în Piața Universității din București. 

Expoziția este inclusă și în programul Romanian Design Week 2015 și va fi deschisă până pe 29 mai.

World Press Photo susține foto-jurnalismul și fotografia documentară din întreaga lume, încurajând liberul schimb de informații. În fiecare an, fotografii din întreaga lume participă la Concursul World Press Photo, cea mai renumită competiție de foto-jurnalism de pe glob. Imaginile câștigătoare sunt apoi expuse într-o expoziție ce are loc în 100 de spații din 45 de țări, cu milioane de vizitatori.