The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lansare EFFIE România 2016: Making Marketing Better

News / 13 Apr 2016 / INSTITUTE.RO
  • Lansare EFFIE România 2016: Making Marketing Better
  • Lansare EFFIE România 2016: Making Marketing Better
1/2
Ediția 2016 a Effie aduce o serie de schimbări importante de format, așa că lansarea trebuia să fie pe măsură. Găzduit de Hanul Gabroveni, evenimentul aduce în același spațiu cei mai eficienți oameni de comunicare din industria locală pentru a le prezenta modificările și noutățile festivalului. Prezentarea va avea loc pe 20 aprilie începând cu ora 19:00.La finalul prezentării, participanții sunt invitați să rămână la un Effie Talk susținut de Andy Meldrum, Head of Brand Communications al SAB Miller pe Europa, pe tema Builiding Knowledge. Cu peste 20 de ani de experiență în comunicare, Andy a lucrat pentru branduri ca Procter & Gamble, Diageo, Carlton & United Breweries și SAB Miller.Participarea este gratuită, ȋn limita locurilor disponibile. Confirmările se fac pe adresa teodora.calin@institute.ro până pe 18 aprilie, ora 18.