The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SIMBIO // Recipe for Design

Articol / 11 Mai 2016 / RDW team
  • SIMBIO // Recipe for Designwww.catalingeorgescu.com
  • SIMBIO // Recipe for Designwww.catalingeorgescu.com
  • SIMBIO // Recipe for Design
  • SIMBIO // Recipe for Designwww.catalingeorgescu.com
  • SIMBIO // Recipe for Design
1/5
Evenimentul "Recipe for Design" aduce împreună designeri și obiecte: trei designeri vor propune trei soluții de amenajare a spațiului de luat masa, exemplificând 3 concepte diferite. Obiectele alese de fiecare dintre ei (realizate de designeri români sau internaționali) vor fi listate lângă fiecare propunere, alături de posibilitatea de achiziție.
Cele trei propuneri de design vor fi expuse în perioada 27-29 mai, în mansarda Simbio. Toți vizitatorii expoziției pot câștiga o invitație pentru o masă alături de cei trei designeri.



Strada Negustori, nr. 26
27-29 Mai, 11:00 – 20:00

Simbio este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, prânzul e gustos și serile relaxate. Bucătăria e deschisă și oricine poate vedea cum se gătesc felurile preferate de mâncare, grădina e un refugiu ferit de agitația orașului, iar în bar timpul trece relaxat. Un etaj mai sus, mansarda găzduiește artiști și creativi, evenimente mai mari sau mai mici. La Simbio, oricine se poate simți ca la un prieten drag acasă!