The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ionuț Daniel Ștefan // Structuri Recompuse

Articol / 09 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Ionuț Daniel Ștefan // Structuri Recompuse
  • Ionuț Daniel Ștefan // Structuri Recompuse
1/2
Construcția are ca element folosit scaunul, un obiect foarte comun și bine cunoscut, un pretext pentru compunerea unei imagini, folosindu-i dinamica vertical-orizontală. Elementul este simplificat transformându-se astfel în semn plastic.

Pentru a motiva decizia alegerii acestei teme mă voi lega de faptul că scaunul susține un dialog atunci când este vorba de interacțiuni sociale, putând asocia astfel și ideea de construcție-deconstrucție cu fluiditatea și transformabilitatea unei discuții.

Desenul mental se transpune în obiect tridimensional cu ușurință cu ajutorul acestei stări de transformare continuă, iar obiectul se poate schimba în orice manieră e posibil, atât timp cât acesta ramâne supus aceluiași sistem de tip construcție-deconstrucție. Aleatorul și dezordinea, împreună cu rigoarea și organizarea, se contopesc în acest sistem din care nevoia de ordine si structuralizare, dar și cea a dezlănțuirii, devine normă, dorință, iar în final se materializează.
 
 
Portofoliu: www.ionutstefan.ro