The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vlad Ștefan Mititelu // Life Imitates Art

Articol / 12 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Vlad Ștefan Mititelu // Life Imitates Art
  • Vlad Ștefan Mititelu // Life Imitates Art
  • Vlad Ștefan Mititelu // Life Imitates Art
  • Vlad Ștefan Mititelu // Life Imitates Art
1/4
În proiectul "Life Imitates Art" pornesc de la ideea concretă că actul Creației a fost primordial în univers, iar viața a fost o rezultantă a acestei manifestări artistice cosmice.

Lucrarea intitulată „Autoportret” face legătura între exterior și universul interior al individului, în care acumularea de tensiuni și presiuni, ce pornesc din cavitatea abdominală, ajung să treacă în plan exterior, materializându-se prin succesivitatea sârmei de cupru. La nivelul craniului materialele creează o tensiune și mai mare, ce ajunge să se transpună printr-un strigăt.