The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Oana Alexandra Achiţei // Rememorarea familiei

Articol / 12 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Oana Alexandra Achiţei // Rememorarea familiei
  • Oana Alexandra Achiţei // Rememorarea familiei
  • Oana Alexandra Achiţei // Rememorarea familiei
1/3
În abordarea subiectului „Rememorarea familiei” am fost inspirată de fotografiile de familie și de cele cu persoane foarte dragi mie.

De când eram mică aveam această pasiune de a răsfoi albume, pasiune pe care încă o am, dar de această dată sunt și participantă, nu doar privitoare.
A fost nevoie de câteva cadre surprinse de aparatul foto regăsit al familiei, ca să îmi doresc să reînsufleţesc personajele printr-o viziune personală. Astfel, am creat o serie de desene ilustrative, ușor deformate, ce surprind experienţe importante din viaţa familiei mele.
 
Am surprins bucuria unchiului militar, care trimitea „vederi” familiei, mândru de costumul onorabil, relaţiile „curate” de prietenie dintre fraţi, care împart mici
secrete și pe mine când eram mică și culegeam flori de câmp cu prietenele mele, încercând să le transform apoi în mâncare.
 
Prin această serie de ilustraţii am dorit să surprind întâmplări din viaţă și să accentuez expresii precum: uimirea, dezamăgirea și naivitatea. Intenţia a fost de a transmite privitorului căldura familială și de a-l lăsa să înţeleagă mai bine ce se petrece în spatele imaginilor. 


Portofoliu: oanaachitei.blogspot.ro