The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Hotspot // Social 1

Articol / 16 Mai 2016 / RDW team
  • RDW Hotspot // Social 1Victor Bogdan Gheorghita
  • RDW Hotspot // Social 1Victor Bogdan Gheorghita
  • RDW Hotspot // Social 1Victor Bogdan Gheorghita
  • RDW Hotspot // Social 1Victor Bogdan Gheorghita
  • RDW Hotspot // Social 1MICHAEL E CARBOY 415-310-4840
1/5
Social 1 face parte din circuitul Romanian Design Week 2016.

Social 1 își invită clienții să coloreze pe un panou amplasat în restaurant, fiecare având ocazia să fie designer-ul propriului segment. Alăturarea segmentelor pe panou dă naștere unui desen-mesaj care sugerează puterea oamenilor atunci când sunt uniți.



Bulevardul Unirii, nr. 1

Program:
21 - 28 mai
Lu: 12:00 pm - 00:00 am
Ma - Dum: 10:00 pm - 00:00 am

Inaugurat la doi ani de la lansarea noului restaurant Stadio, conceptul Smart Casual este declinat la Social 1 într-un decor amuzant, bogat în elemente de design inspirate din cultura frumosului cultivat înainte de 1989. Meniul de mâncare continuă povestea începută la Stadio cu rețete reinterpretate din toate marile bucătării ale lumii.