The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andreea Dobrin // Ţică! Ceauşescu has fallen!

Articol / 12 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Andreea Dobrin // Ţică! Ceauşescu has fallen!
  • Andreea Dobrin // Ţică! Ceauşescu has fallen!
  • Andreea Dobrin // Ţică! Ceauşescu has fallen!
1/3
"Ţică! Ceauşescu has fallen!" - Acestea sunt cuvintele bunicii mele către bunicul atunci când a aflat că a căzut Ceauşescu.

Proiectul meu de carte nu este neapărat despre Revoluţia din ’89, ci mai degrabă despre oamenii obişnuiţi prinşi în acel context. Întotdeanuna mi-a trezit interes această temă, indiferent cum a fost abordată (articole, documentare, filme), poate pentru că încerc să completez cu detalii un moment care, pentru că l-am trăit la o vârstă nici prea mică, încât să nu însemne nimic, nici prea mare, încât să îl înţeleg suficient, a rămas ca o întrebare continuă.

Rezultatul nu este unul documentar, statistic, ci unul mai degrabă grafic-afectiv. Dincolo de semnificaţia personală, a fost un prilej de exploatare vizuală legat de carte, literă şi ilustraţie. În plus, s-au adăugat straturi de interes precum arhivarea şi strângerea detaliilor în recompunerea unui eveniment trecut.

Portofoliu: andreeadobrin.com