The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Rowmania Fest, a șasea ediție

News / 22 Iul 2016 / Miruna Boțîrcă
  • Rowmania Fest, a șasea ediție
1/1
Cea de-a șasea ediției Festivalul Rowmania Fest, care va avea loc în perioada 26-28 august, este dedicată mecanismului ITI – instrumentul financiar al Uniunii Europene de „Investiție Teritorială Integrată”. Încă din anul 2011, festivalul militează pentru valorificarea zonei prin acțiuni făcute în respectul naturii.

„Protecția naturii și viața îmbelșugată sunt noțiuni care nu sunt în contradicție, ci, dimpotrivă, se pot sprijini una pe alta cu armonie și înțelepciune. Festivalul nostru nu este decât un pretext pentru a demonstra acest lucru, așa că, în fiecare an, invităm Natura să-și petreacă un weekend la Tulcea.” a spus Ivan Patzaichin.

Noutățile din acest an sunt spectacolul cu statui vivante pe faleză oferit vineri seara (26 august( de Teatrul Masca, filmele documentare despre Dunăre difuzate la Casa Avramide și expoziția foto “Delta Dunării. Oameni și ritualuri” (realizată de Vlad Bâscă). Prin colaborarea cu Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, vor fi pentru trei zile la Tulcea Donau Lounge@Rowmania, un proiect care evidențiază conexiunile culturale din spaţiul dunărean, și încurajează mai mult dialog, mai multă toleranţă şi mai multă colaborare în Regiunea Dunării.
Sâmbătă, 27 august, și duminică, 28 august, pe faleză, în dreptul Căpităniei, va fi deschis un târg al ONG-urilor preocupate de dezvoltarea durabilă a zonei, și al producătorilor și meșteșugarilor tradiționali. 

Festivalul este organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și al Primăriei Municipiului Tulcea.