The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Irina Maria Iliescu // Marcat și Remarcat

Articol / 20 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Irina Maria Iliescu // Marcat și Remarcat
  • Irina Maria Iliescu // Marcat și Remarcat
  • Irina Maria Iliescu // Marcat și Remarcat
  • Irina Maria Iliescu // Marcat și Remarcat
1/4
Subiectul pe care am ales să îl cercetez în cursul celor doi ani de master se referă la om şi destinul său în societatea de consum, modul prin care piața bunurilor, interesele economice (ajunse acum globale) influențează traiectoria pe care tinde să o ia înfăţişarea sa şi alcătuirea sa interioară.

Prin acest proiect aș dori să evidențiez depărtarea omului de o parte din vocațiile și nevoile lui adevărate, în favoarea unei lumi materialiste (consumeriste).

Proiectul este alcatuit dintr-o serie de portrete de consumatori, create din sigle ale diverselor brand-uri – produse pe care le folosim zi de zi, dar și obiecte de lux la care aspirăm.