The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lucia Ghegu // Jurnal

Articol / 20 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Lucia Ghegu // Jurnal
  • Lucia Ghegu // Jurnal
  • Lucia Ghegu // Jurnal
  • Lucia Ghegu // Jurnal
1/4
Sunt martora tăcută a ceea ce se întâmplă în jurul meu. Înregistrez imagini, pun pe hârtie ceea ce rămâne (după ce memoria îşi face jocurile ei), compun oameni şi obiecte pe foaie, dându-le un sens sau o semnificaţie mai mult sau mai puţin explicită.

Jurnalele mele, caietele de schiţe, caută mai degrabă întrebările decât răspunsurile. Acestea se nasc de la sine şi le notez mereu. Vin şi răspunsuri, mai rar, şi par la prima vedere sentinţe, dar, de fapt, ele creează alte nedumeriri, o tensiune necesară misterului care ne însoţeşte.

O succesiune de imagini care iau naştere din miracolul lucrurilor simple. Desenez acele lucruri pe lângă care trecem zilnic fără să le observăm.