The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Sorina Vazelina // Cutia

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Sorina Vazelina // Cutia
  • Sorina Vazelina // Cutia
  • Sorina Vazelina // Cutia
  • Sorina Vazelina // Cutia
  • Sorina Vazelina // Cutia
1/5
Unguent oftalmologic, elimină grijile chiorâtului, desfundă ochii și clătește cu balsam mintea. Efectele sale sunt vizibile de la prima aplicare. Pentru o acțiune în profunzime masați globii oculari regulat cu acest remediu. Printre cei care îl recomandă se numără revistele: Esquire, Regard Romania, Tataia și Omagiu. Ingredient odată nelipsit din laboratoarele synopsismedia.com și itseveryday.ro, a colaborat pe afișe, albume de artă, antologii b.d., reviste și manuale.
 
CUTIA
 
Sorina Vazelina a lansat Cutia, în care a strâns amintiri și gânduri sub formă de două gravuri, șapte serigrafii și o serie de benzi desenate, prin care își studiază bunicii ca mecanism de raportare la istorie. Perioada interbelică, războiul, deportările, foametea și regimul comunist sunt o parte din baza de date care a devenit viața bunicilor ei. Cutia nu e completă, e un recipient pentru depunerile de calcar ale memoriei.