The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vlad Bota // KoM

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Vlad Bota // KoM
  • Vlad Bota // KoM
  • Vlad Bota // KoM
1/3
Vlad a absolvit studiile de licenţă la secţia de sculptură, iar masterul la grafică în cadrul Universităţii de Artă Bucureşti. El se bucură întotdeauna de medii noi, prin urmare,îi place să surprindă influenţă omului în societatate prin intermediul fotografiei, sculpturii, instalaţiilor şi a animaţiei experimentale. 
 
KoM
 
Acțiunea se desfășoară pe parcursul a 2 minute și are un curs logic, o mică poveste ca un ciclu natural deși scopul întregii animații este acela de a face un studiu al formei, structurii și al mișcării. Forma evoluează de la ceva simplu, primitiv la organisme sau obiecte complexe. Un joc de texturi dă viață fundalului din tinte, dar și formelor realizate din pastă modelatoare. Astfel întreaga imagine este organică și plastică.