The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ivona Manea // Ironside

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Ivona Manea // Ironside
  • Ivona Manea // Ironside
  • Ivona Manea // Ironside
  • Ivona Manea // Ironside
  • Ivona Manea // Ironside
  • Ivona Manea // Ironside
  • Ivona Manea // Ironside
1/7
Ivona Manea, tânar designer vestimentar, absolventă a Universității Naționale de Arte din București, este o perfecționistă ce pune accentul atât pe calitatea materialelor, cât și pe detalii și întregul proces de execuție. Printre sursele ei de inspirație se regăsesc arhitectura contemporană și suprarealismul, unul dintre curentele ei preferate.

IRONSIDE

Puterea reprezintă originea a tot ceea ce există, iar aceasta se află în interiorul nostru.
 
 
Inspirată din propriile trăiri ale designerului, colecția „Ironside”(în traducere: om puternic, om de fier) reprezintă un îndemn către autenticitate și încredere în propriile forțe. Colecția pune în evidență atât simplitatea inspirată din stilul masculin clasic, cât și nonconformismul, având ca detalii curele și carabine ce se regăsesc cel mai adesea la genți, considerate în trecut, a fi un simbol al independenței femeii care devenea egală barbatului în plan social.
 
Cromatic hainele sunt negre, negrul inspirând putere(mentală), simbolizând subconștientul nostru extrem și evocând misterul deschiderii către noi posibilități.