The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Otto Constantin // Ritualuri

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Otto Constantin // Ritualuri
  • Otto Constantin // Ritualuri
  • Otto Constantin // Ritualuri
  • Otto Constantin // Ritualuri
1/4
Absolvent al Universității Naționale de artă București, secția Pictură. A avut expoziții în cadrul a numeroase festivaluri, printre care: Festivalul Internațional de Artă Via Pontica Bulgaria 2012, B’estfest 2011 și 2012 și Muzeul Național de Istorie București 2012.

RITUALURI

În lucrările despre folclor, temele sunt magia și înțelegerea încă din vremuri străvechi ale depășirii condiției umane.
În lucrările despre religie, depășirea condiției se confundă cu sfințenia, ea neputând fi atinsă fără revelație.
 

Majoritatea picturilor și sculpturilor sunt influențate de tradiții și elementele folclorice. Lucrările se concentrează pe anumite simboluri ancestrale și modele regăsite în cultura românească.
 
Distorsionarea motivelor și a personajelor reprezintă o altă realitate în spațiul mioritic și în cel transcendent, creând o altă dimensiune în care timpul și spațiul se modifică, exprimând magia caracteristică meleagurilor noastre.