The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ciprian Neagu // Fashion visions „Vintage”

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Ciprian Neagu // Fashion visions „Vintage”
  • Ciprian Neagu // Fashion visions „Vintage”
  • Ciprian Neagu // Fashion visions „Vintage”
  • Ciprian Neagu // Fashion visions „Vintage”
1/4
FASHION VISIONS „VINTAGE”

Proiectul "Vintage" este o ramură a unui concept mai larg care poartă titlul "Fashion visions". Acest concept are ca scop abordarea unor teme inspirate din lumea modei şi de a pune în evidenţă atmosfera, sentimentul creat de un fashion show sau sentimentul pe care ni-l formăm atunci când ne gândim la un anumit lucru legat de modă.


"Fashion visions" îi oferă autorului posibilitatea de a aborda până la infinit teme diferite deoarece deţine o plajă foarte largă de elemente din care se poate inspira. Pictura îi permite să ducă fantezia fashion mult mai departe decât are posibilitatea un designer vestimentar care este limitat de realitate.

Această serie de lucrări care poartă titlul "Vintage" are ca scop evidenţierea viziunii de modă veche, transpusă printr-un proces de creație modern în câmpul vizual de astăzi. Autorul pune în prim plan atmosfera pe care o creează cel mai mic gând spre moda veche în sufletul privitorului, reprezentând-o în lucrări nu numai prin elemente ce ţin de vestimentaţie cât şi prin alte elemente care te duc cu gândul la acele vremuri, cum ar fi: ceasul, simbolul trecerii timpului, elemente de vestimentație, fizionomia portretelor, aparate foto mecanice cu cameră obscură etc.