The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Claudia Damian (Bucur) // Peisajul antropologic

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Claudia Damian (Bucur) // Peisajul antropologic
  • Claudia Damian (Bucur) // Peisajul antropologic
  • Claudia Damian (Bucur) // Peisajul antropologic
1/3
Claudia a absolvit Facultatea de Medicină Generală în 1989 și a fost preocupată de pictură încă din adolescență. A început să lucreze autodidact iar apoi a urmat Facultatea de Pictură în cadrul UNARTE, absolvind în 2014, continuată prin masterat. A participat la diverse expoziții, atât de grup cât și personale. 

PEISAJUL ANTROPOLOGIC

În lucrarea de disertație și-a propus să observe în ce măsură omul influențează mediul său de viață și în ce măsură acesta se încarcă cu o parte din trăirile și efortul depus pentru a îl modifica.

A căutat să studieze modificarea relației om – natură – divinitate și modul de reflectare a poziției fată de sacru în lăcașele de cult.

A acordat un loc aparte vestigiilor romane, pornind de la ideea că moștenirea latină se regăsește și în ADN-ul românesc.