The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diana Micu // Deconstrucții

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Diana Micu // Deconstrucții
  • Diana Micu // Deconstrucții
  • Diana Micu // Deconstrucții
  • Diana Micu // Deconstrucții
  • Diana Micu // Deconstrucții
1/5
Diana Micu a absolvit în 2013 liceul de Arte Plastice „Dinu Lipatti” din Piteşti. În acelaşi an fiind acceptată la Universitatea Națională de Arte din București.
 
În 2016 a absolvit Universitatea Națională de Arte din București, secția pictură.

DECONSTRUCȚII

Preocuparea în acest proiect a fost legată de principiul demonic al timpului în raport cu fiinţa umană şi mediul înconjurător. Accentul este pus pe acţiunea timpului văzut ca o măsură a schimbării, un flux neîntrerupt, ireversibil, care nu poate curge decât într-o singură direcţie. Timpul este legat de sentimentul propriei noastre existențe. Ştim cum noi înşine ne schimbăm şi vedem cum toate ce ne înconjoară, se nasc, se transformă şi pier.
 
Oricât de durabil ar fi ceva îşi are totuşi limitele în timp.
 
 
Diana a dorit ca prin acest proiect să facă o analiză personală asupra conceptului de timp. Timpul ridică şi a ridicat dintotdeauna numeroase semne de întrebare. Timpul este exact aşa cum ni-l imaginăm fiecare dintre noi. Datorită lui totul are identitate, un prezent, un trecut şi un viitor.
 
La baza realizării lucrărilor stă fotografia care suferă câteva modificări de deformare şi sintetizare a unor elemente reale.