The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Gabriela Florea // 9028

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Gabriela Florea // 9028
  • Gabriela Florea // 9028
  • Gabriela Florea // 9028
  • Gabriela Florea // 9028
  • Gabriela Florea // 9028
1/5
Ana-Gabriela Florea (n. 1993, București) trăiește și lucrează la București. Este licențiată a departamentului de Pictură din cadrul Universității Naționale de Arte București în 2016, clasa profesorului Petru Lucaci.

9028

A te arăta, a te expune, a-ți plăcea să faci asta. A o face cu tine, prin tine, din tine – asta este o opțiune. Faci ceva conform finalului dorit de obținut. Am vrut să mă am pe mine. M-am făcut. M-am făcut mare. Ce mă fac după? Mă pun în pod sau merg în lume? Metaforic – prin ea, lucrarea, la propriu – prin ea, autoarea, eu. Eu mă văd bine, dar vouă nu mă pot arăta așa. Dacă ești sincer, ești mâncat. Vreau să mă vedeți, dar sunt timidă, vă simțiți disconfortabil.
 

Priviți-mă de la distanță. Păstrăm distanța. Ne apropiem prin idee, ne despărțim prin real. Iar în realitate este plin de pereți. Nu plin, dar patru sunt întotdeauna. Sau cel puțin așa sună bine. Și un geam. Vorbim de acolo. Sau nu. Cum doriți?! 
 
Iar bulinele. De ce buline? Asa am simțit acum. Asta este suficient, nu așa ne place să spunem?! Nu. Totul are o explicație. Doar că a mea, aici nu dădea bine.