The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Răzvan Radu // CS 1.9.89

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Răzvan Radu // CS 1.9.89
  • Răzvan Radu // CS 1.9.89
  • Răzvan Radu // CS 1.9.89
  • Răzvan Radu // CS 1.9.89
  • Răzvan Radu // CS 1.9.89
  • Răzvan Radu // CS 1.9.89
1/6
Radu Augustin Răzvan (n.1974, București) a absolvit în anul 2014 secția de Pictură a Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti. În acest an a finalizat studiile masterale la aceeași universitate, cu specializarea „Strategii de creaţie în pictură”.

CS 1.9.89

Răzvan Radu a încercat să surprindă în aceste lucrări atmosfera tensionată și neliniștită din timpul Revoluției din decembrie 1989, dar și un sentiment al crizei, al angoasei în fața incertitudinii vieții și a iminenței morții. Ultimele evenimente care s-au întâmplat pe plan mondial (valul de atentate, criza umanitară) și-au pus și ele amprenta asupra asupra autorului, lucrările din ultima parte a proiectului devenind mai neliniștite, mai întunecate.