The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Eduard Felegeanu // Dicta Ando Manta

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Eduard Felegeanu // Dicta Ando Manta
  • Eduard Felegeanu // Dicta Ando Manta
  • Eduard Felegeanu // Dicta Ando Manta
  • Eduard Felegeanu // Dicta Ando Manta
  • Eduard Felegeanu // Dicta Ando Manta
1/5
Pe parcursul dezvoltării sale artistice, Eduard a experimentat diferite stiluri și tehnici, de la desen tradițional la ilustrație, artă stradală și design grafic. În lucrările sale recente și-a concentrat atenția către lettering și construcția literei.

DICTA ANDO MANTA

„Dicta Ando Manta” este o culegere de texte din subcultura manelelor. Titlul vine din limba rromă și înseamnă „Fii atent la mine!”. Proiectul reprezintă o invitație adresată publicului de a privi din altă perspectivă o subcultură în jurul căreia s-a creat un stereoptip negativ.
 

Astfel, cartea creată are rolul de a așeza manelele într-un context total diferit lumii din care provin pentru a le accentua calitățile. Întrucât vocabularul și expresiile sunt foarte importante în această subcultură au fost alese lettering-ul și design-ul de literă pentru a păstra esența cuvintelor, dar în același timp pentru a le oferi un alt tip de estetică.