The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for entries: Mâncare și design, ediția de Crăciun

News / 10 Noi 2016 / INSTITUTE.RO
  • Call for entries: Mâncare și design, ediția de Crăciun
  • Call for entries: Mâncare și design, ediția de Crăciun
  • Call for entries: Mâncare și design, ediția de Crăciun
1/3
Festivalul Mâncare și design revine în Piața Amzei, cu edițiile de Crăciun, în luna decembrie. Timp de două week-end-uri, între 9 - 11 și 16 - 18 decembrie pregătim un program cu muzică bună, mâncare pentru toate gusturile și multe idei de cadouri inedite.
 
Dacă vrei să participi la eveniment în calitate de vânzător, așteptăm înscrierea ta la adresa office@institute.ro până la data de 21 noiembrie. 
 
Printr-un parteneriat semnat cu Administrația Piețelor Sector 1, cu sprijinul ING Bank, The Institute derulează anul acesta un program susținut de evenimente și manifestări cultural-artistice și de promovare a antreprenorilor din industrii creative, menit să contribuie la reinventarea și revitalizarea spațiului Pieței Amzei și la reintroducerea acestuia în circuitul urban și în atenția publicului larg.
 
Toate aceste activități se derulează sub numele Amzei Market Makers, și în efortul de a-și atinge obiectivele asumate, The Institute se bucură de parteneriatul demarat în 2014 cu ING Bank, prin care sunt încurajate atât antreprenoriatul creativ din România, cât și dezvoltarea urbană cu ajutorul energiei și resurselor industriilor culturale și creative.