The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ubikubi Young Designers Award

News / 06 Dec 2016 / INSTITUTE.RO
  • Ubikubi Young Designers Award
  • Ubikubi Young Designers Award
  • Ubikubi Young Designers Award
1/3
Ubikubi Young Designers Award este un concurs de design de obiect lansat de brandul Ubikubi, demers inspirat de UniCredit Bank. Concursul este deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care își doresc să contribuie la dezvoltarea scenei de design din România.

Conceput ca o rampă de lansare, UYDA este o experință benefică pentru orice tânăr designer. Participarea la acest concurs îl va pune față în față cu întregul proces de producție, de la schiță la produsul finit.  Evaluarea proiectului de către specialiști din domeniu și feedback-ul primit îl vor ajuta să aibă o perspectivă mai amplă asupra nivelului actual al pieței de design de produs din România.
 
Proiectul câștigător va fi prototipat și expus în cadrul expoziției ce va avea loc la RDW (Romanian Design Week) 2017. Ulterior, acesta va fi inclus în colecția brandului și va fi comercializat pe plan local și internațional.
 
Perioada de înscriere a proiectelor este 7 noiembrie 2016 - 8 ianuarie 2017. Participanții pot trimite proiecte din zona home & deco care se încadrează în categoriile corpuri de iluminat și accesorii pentru casa si bucătărie. 
 
Regulamentul oficial, brief-ul de concurs, precum și alte informații relevante legate de UYDA sunt disponibile pe uyda.ubikubi.ro., pentru toate persoanele interesate.