The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Delta Studio a lansat albumul Lifestyle Design Interior 2017

News / 12 Dec 2016 / INSTITUTE.RO
  • Delta Studio a lansat albumul Lifestyle Design Interior 2017
1/1
Delta Studio a lansat albumul anual cu cele mai reușite amenajări de interior din 2016. Lansarea albumului marchează aniversarea de 20 de ani a companiei Delta Studio.
 
Albumul are o prefață semnată de arhitectul Dorin Ștefan și prezintă 29 dintre cele mai reușite proiecte rezidențiale finalizate de arhitecți și designeri români în 2016, alături de o prezentare a tendințelor în materie de design și tehnologie trasate de cei mai reprezentativi producători la nivel mondial.
 
Albumul se înscrie în demersul Delta Studio de susținere a designului românesc de interior și de produs și se dorește o sursă de inspirație pentru amenajarea casei. Amenajările prezentate au stiluri, bugete și suprafețe diverse – de la studiouri de numai 33 mp la vile de peste 500 mp.
 
Proiectele din album sunt ordonate alfabetic, după numele studioului de arhitectură sau design interior. Sunt prezentate proiecte semnate de 2Deco Studio, 3T Birou de Arhitectura, Alfa Invest, Alina Aldea, Bogdan Ciocodeica si Diana Rosu, Gavia Concept, Grosu Art Studio, iDecorate, Inland Projects, Ioka Design, IUstudio, KiwiStudio, LiveConcept.ro, Miso Architects, Nuca Studio, Puran Architecture&Design, Razvan Barsan + Partners, Studio 28G, Studio3plus, SYAA, Simona Ungurean. 
 
Albumul costă 29 de lei și va fi disponibil în showroom-uri, puncte media și librăriile Cărturești. Albumul va fi publicat în fiecare an și se diferențiază prin componenta practică pe care o propune.