The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Creative Talks #7 - Vali Suciu

News / 04 Apr 2017 / INSTITUTE.RO
  • Creative Talks #7 - Vali Suciu
1/1
Din când în când Energiea găzduieşte „creativi” contemporani ce renunţă la brief-uri şi deadline-uri şi ne vorbesc relaxaţi, la un pahar, despre motivaţie, inspiraţie şi procese creative. În str. Brezoianu 4, la parter.

Valentin Suciu este un copywriter intrat spre sfârșitul secolului 20 în advertising, cu gândul să facă fotografie și film. În 42 de ani a petrecut puțin timp prin BBDO, puțin prin Lintas, 5 ani în D'Arcy și 7 în Odyssey. În ultimii ani a vizitat și s-a întors cu suveniruri (statuete, amulete și alte medalii) de la festivaluri precum Golden Drum, New York Festival, Cresta sau Effie. De la finalul anului 2011, Vali a pus bazele unei agenții: Jazz.

Lansată în ianuarie 2012 de Valentin Suciu, Irina Pencea și Diana Benko, agenția Jazz Communication este un challenger ambițios în industria de publicitate. Echipa Jazz concepe și pune în practică idei de comunicare integrate, manifestate în orice mediu.

Cea mai de succes campanie a Jazz Comunication -  “Oprește barbaria, Salvează Ciocârlia” a fost aleasă drept una dintre cele 15 cele mai creative campanii la nivel internațional din 2016. Campania a adus României singurul Gold Lion la Cannes și Gold Effie în 2016 și a reusit să schimbe o lege.



Miercuri, 5 aprilie, de la ora 20:00. 
Powered by ADC Romania

Accesul este liber.

www.energiea.ro 
www.facebook.com/energiea