The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cursul “Bazele Ilustratiei” | Ediția a II-a

News / 10 Apr 2017 / INSTITUTE.RO
  • Cursul “Bazele Ilustratiei” | Ediția a II-a
1/1
ARTIVIST, impreuna cu ilustratorul Mircea Pop, organizeaza a doua editie a cursului “Bazele ilustratiei”. Evenimentul se desfasoara pe 22-23 aprilie, in mansarda Copper’s Pub, incepand cu ora 11:00 si se adreseaza pasionatilor de desen si ilustratie, care vor sa-si imbogateasca abilitatile teoretice, dar mai ales cele practice.

Cursul va fi organizat sub forma unei sesiuni de studiu interactiv, in cadrul careia participantii vor invata notiuni teoretice fundamentale pe care le vor aplica apoi in mod practic, cu ajutorul lui Mircea Pop, prin ilustratii si desene. Ca de obicei cand este vorba de evenimentele ARTIVIST, accentul se va pune pe interactiunea directa dintre mentor si participanti, cu scopul de a oferi fiecarui creativ o experienta de invatare personalizata, adaptata pe nevoi specifice.



“Mircea Pop este unul dintre acei artisti care, pe langa talent la ilustrat, dovedeste si talent la a da mai departe ceea ce stie. Noua ne-a placut cel mai mult faptul ca Mircea simplifica anumite concepte prin demonstratii si explicatii foarte clare, in asa fel incat ele sa poata fi intelese usor, fara zeci de ani de studiu in spate. Mai mult, Mircea deseneaza de peste 10 ani si, cu siguranta, orice incepator intr-ale desenului are ce invata din experienta lui.” - spune Iulia Drinceanu, Managing Partner ARTIVIST.



Cele doua zile ale cursului vor fi segmentate in doua sesiuni de lucru de cate 2 ore si jumatate fiecare, cu un coffee break asigurat de Copper’s Pub. Acesta va fi si un moment ideal pentru networking si brainstorming. Materialele de lucru vor fi asigurate de Rembrandt Art Centre, iar participantii nu trebuie sa se prezinte la curs decat cu pofta de invatat si de desenat! Mai mult, toti creativii prezenti vor primi cadou o ilustratie semnata de Mircea si o sacosa de panza de la Printoteca, personalizata cu ilustratiile realizate la curs.

Fee-ul de participare este de 450 lei, iar participantii care se inscriu pana marti, 11 aprilie, pot beneficia de o reducere de 100 de lei din prețul total al biletului. Astfel, vor putea plati 350 de lei. Ultima zi de inscrieri este marti, 18 aprilie, iar in prezent mai sunt 10 locuri libere la eveniment.

Biletele pot fi achizitionate de aici: https://www.artivist.ro/curs-bazele-ilustratiei/
 

Bazele Ilustratiei | 22-23 aprilie | 11:00 – 17:00 | @Copper’s Pub | max. 15 participanti

Lansată în 2016, ARTIVIST este o platformă educațională alternativă, ce organizează cursuri, ateliere și evenimente, cu misiunea de a ajuta comunitatea creativă din România să-și dezvolte instrumentele necesare pentru a-și atinge potențialul creativ.

Afla mai multe detalii despre ARTIVIST aici: www.artivist.ro