The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Sorina Oprea // Probleme contemporane

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Sorina Oprea // Probleme contemporane
1/1
Absolventă UNArte, Sorina a fost implicată în diverse proiecte și concursuri. Printre cele mai recente pot fi enumerate: Salonul de bd - Povești din București în benzi desenate, concurs internațional, Belgrad, publicație în revista Comics nr34/2017, publicație în revista Hellion nr. 1-2/2017, concurs în Italia- Spirito di Vino.

Probleme contemporane

"Probleme contemporane" este o instalație ce abordează o problemă a zilelor noastre în sistemul sanitar din Romania. Sunt din ce în ce mai puțini oameni care înțeleg cu adevărat necesitatea medicilor. Autoarea simte că nevoia de blamare a a crescut tot mai mult în ultima perioadă.
Proiectul a luat naștere în urma conversațiilor purtate cu diferiți oameni din sistem. Apropierea reală de acești oameni ajută la înțelegerea dramelor din spatele aparențelor.
Povestea care stă la baza întregi lucrări de artă este una pur fictivă. Suportul, dar și tehnica aleasă se mulează foarte bine pe firul poveștii, aducându-l pe privitor mult mai aproape de ideea proiectului.