The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alina Ion // Twisted

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Alina Ion // Twisted
  • Alina Ion // Twisted
  • Alina Ion // Twisted
  • Alina Ion // Twisted
  • Alina Ion // Twisted
  • Alina Ion // Twisted
1/6
Alina Ion, născută în 1991, a absolvit Facultatea de Pictură la UNArte și a participat la numeroase expoziții, printre care UNArte pictură – expozițile de licență și master, group show, Centrul Artelor Vizuale București, Mapping the present, group show, Victoria Art Center București și InternExtern, group show, Okian Brașov.

TWISTED 

Lucrarea reprezintă un contur al ritmului societății actuale. Aceasta urmărește procesul de deconstrucție și recompunere a formei. Linia care a fost cândva portal între bi și tridimensional este fragmentată și devine structură angulară similiară deconstructiviștilor. Rezultatul orbitează în jurul conceptului de instabilitate, o instabilitate care caracterizează societatea contemporană, mereu în mișcare, în schimbare, întreruperea și incoerența habituale.