The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andrei Eduard Simion // Îndreptar pentru o lume intimă

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Andrei Eduard Simion // Îndreptar pentru o lume intimă
  • Andrei Eduard Simion // Îndreptar pentru o lume intimă
  • Andrei Eduard Simion // Îndreptar pentru o lume intimă
  • Andrei Eduard Simion // Îndreptar pentru o lume intimă
1/4
Pentru Andrei Eduard Simion (n. 1995), pasiunea pentru desen și pictură a reprezentat o prioritate încă din copilărie, reproducând naiv familia, evenimentele dragi, personajele din povești, desene animate sau propriile jucării. Astfel, și-a conturat o lume intimă, exprimată prin pictură.

Îndreptar pentru o lume intimă

Proiectul este rezultatul unui proces de introspecție și interiorizare a unor întrebări și căutări personale, care au generat un univers intim. Propriile sale interogații vizavi de artă și relația dintre lume și artă au dus la nașterea unor reprezentări vizuale, imagini care servesc drept ameliorare pentru problemele, îndoielile și lacunele vieții.