The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ioana Niculescu Aron // Contur. Relief. Expresie

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Ioana Niculescu Aron // Contur. Relief. Expresie
  • Ioana Niculescu Aron // Contur. Relief. ExpresiePicasa
  • Ioana Niculescu Aron // Contur. Relief. ExpresiePicasa
  • Ioana Niculescu Aron // Contur. Relief. ExpresiePicasa
  • Ioana Niculescu Aron // Contur. Relief. ExpresiePicasa
1/5
Ioana Niculescu-Aron (N.1994) a obținut un master în pictură la UNARTE. Este un artist tânăr și vibrant care captivează esența vieții prin picturile ei. A primit numeroase premii și burse școlare.

Contur. Relief. Expresie

Proiectul vizează o anchetă, o serie de notițe create din mai multe elemente care capătă forță prin contrast. „Notele de pictor” reprezintă o închidere de spațiu, interpretată ca pe un screenshot, o singură secvență a unei amintiri, un cadru cu vizor propriu fiecărui individ. Păstrând în integritate coerența unui Constructivism, sau a unui Suprematism, noul obiect de artă poate fi privit ca memorie, arhivă, document, mărturie.