The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Marina Daniluc // Absent

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Marina Daniluc // Absent
  • Marina Daniluc // Absent
  • Marina Daniluc // Absent
1/3
După câțiva ani de muncă în domenii corporate, a decis să pună stop și să urmeze cursurile Facultății de Arte Plastice din București. Constant preocupată de problemele sociale ale oamenilor, Marina și-a dorit în mod expres să le aducă la cunoștință societății prin intermediul picturii.

Absent

Autoarea consideră că este datoria artistului de a descoperi realul și de a-l pune în atenția celorlalți. Astfel, și-a propus să ilustreze acest concept folosind figurile umane ca element central al lucrărilor. A utilizat drept referință fotografii realizate personal în spații publice, schițe, în care a încercat să surprindă înstrăinarea oamenilor față de persoanele aflate în proximitatea lor, dar și momente în care aceștia par a fi absenți, detașați de realitate. Lucrările sunt realizate într-o cromatică restrânsă, în tonuri închise, apropiate de negru, indicând lipsa implicării emoționale.