The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Veronica Voicilă // Recontext

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Veronica Voicilă // Recontext
  • Veronica Voicilă // Recontext
  • Veronica Voicilă // Recontext
  • Veronica Voicilă // Recontext
1/4
Veronica Voicilă a absolvit Facultatea de Arte, în timpul căreia a avut mai multe expoziții la galeria Unagaleria și Căminul artelor.

Recontext

Proiectul cuprinde elemente folosite în jocul dinamic al compozițiilor ritmice și vizează contraste (plin/ gol, interior/exterior, pozitiv/ negativ) legate între ele de o forță centrifugă. Compozițiile sunt dinamice, iar dinamismul rezultă din valoarea folosită în raport cu utilizarea culorii. Echilibrul compozițional este exprimat prin cantități și linii orizontale și verticale. Stilistica și semantica picturii confirmă pozițiile luate de artă anterior, din punct de vedere istoric, confirmare realizată prin reinterpretarea tuturor curentelor.