The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Anton Soltan // Glitch

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Anton Soltan // Glitch
  • Anton Soltan // Glitch
  • Anton Soltan // Glitch
1/3
În prezent, Anton se dedică sculpturii, dar încearcă în același timp să descopere mai mult şi să experimenteze cu materiale, culori, forme. Pe lângă sculptură, activitățile și domeniile sale de interes vizează grafica, arta digitală şi arta murală.

Glitch

Glitch este o eroare spontană, neașteptată. O eroare într-un sens vizual și grafic, Glitch este o defecțiune a unui sistem digital, o eroare de calculator, care poate transforma imaginile în compoziții bizare și pline de culoare. Modificând octeți/byts în codul unui fișier, se reușește răsucirea și denaturarea imaginii. Procesul intuitiv cu un rezultat spontan vizează o eroare umană voluntară creată de artist, dar codată și redată digital de un telefon, calculator sau tabletă. Glitch a început să fie luată în serios ca o mișcare cu un potențial unic. Ca toate formele de artă mediatice noi, arta glitch nu este numai tânără, ci și ritmată și a influențat părți ale artei contemporane și culturii pop.