The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Denis Simion // Anima

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Denis Simion // AnimaMihai Theodor Sava
  • Denis Simion // AnimaMihai Theodor Sava
  • Denis Simion // AnimaMihai Theodor Sava
  • Denis Simion // Anima
1/4
În perioada masteratului, Denis a obținut o bursă de studiu, în cadrul programului Erasmus la Universitat Politecnica de Valencia, Faculdad de Bellas Artes San Carlos. A fost prezentă în expoziții precum: "Transform", în Muzeul Național de Artă Contemporană din Zagreb, expoziția "DunavskiDijalozi", NoviSad, Serbia, și Galeria Galateca (expoziția personală Anima).

Anima

Multitudinea “inimilor” este un răspuns al proiectului masteral și totodată o serie amplă de lucrări, rezultat al cercetării și experimentării subiectului ales de artistă în urmă cu câțiva ani. Instalația este compusă din 30 de obiecte, o serie de inimi de diferite dimensiuni, realizate prin modelare, multiplicate, apoi transpuse într-un plastic transparent.
“A privi în sufletul altuia” – expresie care la prima vedere, prin banalitatea sa, pare ușor de înțeles. Dacă o privim îndeaproape, se dovedește a fi greu de înţeles și apare întrebarea: Are oare vreun sens?
În încercarea de a te apleca asupra unui alt suflet, avem de multe ori senzaţia că ne aflăm în faţa unui gol. Reflectă oare acest gol cu adevărat o absenţă?
Acestea sunt câteva dintre întrebările de la care a pornit instalaţia “Anima”.