The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MIRCEA CONSTANTINESCU // ANTS

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • MIRCEA CONSTANTINESCU // ANTS
  • MIRCEA CONSTANTINESCU // ANTS
  • MIRCEA CONSTANTINESCU // ANTS
  • MIRCEA CONSTANTINESCU // ANTS
1/4
Mircea Constantinescu (n. 1995) este un artist care a absolvit Universitatea Națională de Arte din Bucuresti, secția Grafică. Până în prezent a făcut parte din proiecte de artă de grup dar și individuale din București și din alte orașe din România.

Ants

Proiectul ANTS apare în urma evenimentelor actule de pe plan local și internațional făcând referire la conglomerate și haosul produs de acestea, dar la bază are ca prim plan urmărirea maselor de oameni, a mulțimilor si cum acționează acestea.