The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Seara de film la DIPLOMA 2017

News / 11 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Seara de film la DIPLOMA 2017
1/1
Bucharest Film Awards - ediția a II-a & Diploma 2017 s-au aliat în căutarea celor mai proaspete filme studențești românești. Studenții creativi ai facultăților de film din București vin să-și prezinte producțiile de absolvire pe 13 octombrie de la ora 19.00, la The Institute.

Printre studenții selectați se află: absolvenți UNATC - Vera Surățel, Cristian Radu, Loredana Perianu, Dumitrana Lupu, Cristian Drăgan, Șerban Racovițeanu
și absolvenții HYPERION - Adrian Surdu și Mihai Leonte.
 
Bucharest Film Awards este un festival internațional de film independent aflat la a II-a ediție și are loc între 12 și 14 octombrie.