The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

The Institute Winter Market

News / 29 Noi 2017 / The Institute
  • The Institute Winter Market
  • The Institute Winter Market
  • The Institute Winter Market
  • The Institute Winter Market
1/4
La mijloc de decembrie, The Institute Winter Market aduce la un loc produse de design românesc și craft goodies, obiecte pe care le-ați admirat pe tot parcursul anului în expozițiile noastre: Romanian Design Week, ReDesign Crafts, Threads of Traditions sau Play&Rewind.

În cele două zile de târg o să ne răsfățăm cu punch, vin fiert și ceai aromat, vom depăna amintiri de anul acesta și ne vom face planuri pentru 2018. 

Selecția de designeri și proiecte (more to come) 
1981 - Lucruri Neuitate // Black Button Books // DeltaCraft // Designforkidz.com // EcoSocial Atelier // Fabrik // Lana Dumitru & Julien Britnic // MORMI // NOK // PATZAIKIN // SinColors by Andreea Constantin