The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Se lansează PR Forward la viteza 9.0

News / 11 Ian 2018 / INSTITUTE.RO
  • Se lansează PR Forward la viteza 9.0
1/1
PRIME România deschide anul 2018 cu un eveniment nou. Revista PR Forward se lansează pe 15 ianuarie, la ora 17:00, la Cărturești Verona (str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15) și invită publicul să descopere printre rubricile revistei ce înseamnă să ții pasul cu viteza schimbării.

Continuând tradiția numerelor anterioare, care au spus povești și secrete din agenții, noul număr descoperă comunicarea la viteza 9.0 și explorează tema influnenței tehnologiei asupra comunicării. De la domenii total diferite, participanții vor afla cum invitații evenimentului au dat ”update” și s-au orientat spre PR sau Publicitate, de la cinematografie, muzică sau fashion.



Revista se deschide ca de obicei cu rubrica PR Portrait, care o are ca invitată pe Oana Andreea Logigan, PR Director @MSLGROUP The Practice. Cu multă experiență în domeniu, Oana o să ne dezvăluie mai multe secrete din spatele campaniilor de succes.



Aflăm primii pași spre un job într-o agenție de la Andreea Apostoliu, Junnior Planner @Geometry Global Bucharest.



De la Epilog la melodii în limba engleză ale trupei VAMA, descoperim cum e să fii Managerul unor muzicieni consacrați alături de Carina Sava.



Lights, camera, action! Andreea Balaban vine și ne povestește mai multe despre de fashion și beauty vlogging.



Student din Provincie le-a unit, iar acum Ioana Cozma și Adina Antonie vin să ne povestească despre cum ideile mici sau proiectele din facultate pot deveni mari.
  


Cum participi?
Pentru înscrieri, trimite un mail la prfwd@primeromania.ro, până pe 14 ianuarie, ora 23:59, cu numele și numărul de telefon.


PR Forward este este o revistă online realizată de studenți pentru cei pasionați de Comunicare și Relații Publice. Reunește interviuri cu specialiști în PR, Advertising sau Comunicare, influenceri online (bloggeri, vloggeri etc.) și articole proprii axate pe studii de caz ale unor campanii reușite, noutăți în domeniu și nu numai.

PRIME România este singura asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din țară. Experiența PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită și 21 de ani de evenimente pentru studenții pasionați de comunicare.