The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Open call pentru designeri la V for Vintage 20

News / 14 Feb 2018 / INSTITUTE.RO
  • Open call pentru designeri la V for Vintage 20
  • Open call pentru designeri la V for Vintage 20
  • Open call pentru designeri la V for Vintage 20
1/3
Au început înscrierile pentru designeri și colecționari la ediția de primavară V for VINTAGE 20.

Designul contemporan și cultura vintage se întâlnesc din nou la târg primăvara asta, între 21 și 22 aprilie. Înscrierea pentru secțiunile design vestimentar, bijuterie și accesorii se face pe baza unui portofoliu, completând formularului de pe site. Colecționarii de vintage și designerii de obiect sunt invitați să trimită un mail de înscriere la v@vforvintage.ro.

Participanții ediției vor răspunde temei „ESTE MODA ARTĂ?”. Pentru că moda și arta au avut mereu legatură una cu cealaltă, confundându-se pe alocuri, V for VINTAGE invită designerii să treacă procesul creativ printr-un filtru artistic reprezentativ.



Criteriile de selecție pe care le urmărite sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea direcției dată ca temă, viziunea. Selecția portofoliilor va fi facută de juriul V for VINTAGE 20.

Data limită pentru înscrierea portofoliilor este 25 martie. Mai multe detalii puteți găsi pe site, în secțiunea Înscriere târg.